pternobeats.blogg.se

To be played at maximum volume

Rock

Kategori: Allmänt

Trippel-black

Kategori: Älskart

Ibland hinner man inte riktigt blogga, men nu tänkte jag skriva allt jag velat skriva under en vecka :)
 
Förra veckan rullade Black Sabbath i bilen. Och OMG det är ju bara så bra! Lite lustigt att det räknats som superhård musik, det är ju rätt "groovy" rock om man jämför med det som klassas som hårt idag. Ja de är iaf underskattade i min värld och ska lyssnas mer på! Hoppas få tag i några vinyl :) Efter att bara ha lyssnat på Sabbath i nästan två dygn så sög alla annan musik, radion var utesluten men...
 
 
 
BRMC funkade. Shit va bra dom är. Jag kan säga att jag ÄLSKAR dom. Och tydligen har jag glömt att dom släppt nytt! PiNsAmT!  Nå nu är det med på playlisten iaf.
 
 
Igår hamnade jag och köra bil mitt i natten. Och det är ju något speciellt med musik i bilen på sommarnatten. Visst? Det låter annorlunda på nåt sätt. Efter dessa fantastiska album så satte jag i hmm... Monkey Business med Black Eyed Peas. Brände ner den för längesen för att få Pump it på skiva, den är ju bra liksom. Men döm om min förvåning när slutet av skivan visade sig vara perfekt sommarnattkörningsmusik! Ol school rap och sommarnatt funkar tydligen perffa. Tänkte framförallt på denna: