pternobeats.blogg.se

To be played at maximum volume

R'n'B

Kategori: Älskart

 Vet ni vad, det finns bra RnB... Check this out... Jag får goose bumps. 

 
  
 

 

Bang!

Kategori: Älskart

Raveonettes har kommit med nytt! *LOOOVE*
 
Här får ni en gammal underbar goding av dem
 
Bang! 
You're so vicious baby 
Bang! 
You sure know how to control me 
You're as cool as ice cream 

Bang! 
You're so evil baby 
Bang! 
You're no sweetheart baby 
Bang! 
You keep me blushing all the time 

Collage på en cool och snygg sångerska med kläderna på

Kategori: Älskart

Det är synd att hon röker bara, där försvann en del av det goda föredömet liksom.
 
 
Är de tinte trevligare med mer mode och stil än naket? Jag tycker iallafall det. Dom här bilderna är fina, inte smaklösa nånstans. Och sen är hon ju så jävla grym musiker med. 

Miley

Kategori: Avoid

Alla pratar om Miley. Har pratat länge om henne. Jag har försökt hålla mig till, "fan bryr sig vad hon gör, nya musiken är ju bra". Men när folk börjar: "varför ska hon dömas så hårt när ingen annan kvinnlig sångerska döms så hårt, alla har ju gjort det, posat nakna", och man trycker upp t-shirts där hennes "twerk" mobbas med mera. Då stör jag mig! Hallå liksom, DET ÄR VÄL ALDRIG OKEJ ATT DOM POSAR NAKNA och juckar och slickar och beter sig som nå jävla sexobjekt! Bara för att vi "känt" Miley sen hon var baby (och detta är ett sånt uppenbart försök att komma ur det facket) så reagerar vi. Tror du Katy Perrys eller vem som helst annans pappa tycker de tär kul när deras döttrar är nakna i tv?? Men nu råkar vi veta vem Mileys pappa är och då är det ju jättehemskt. 
Suck. 
Varför hoppa på en uppenbart duktig tjej som tvingats ta till extrema grepp för att bli en accepterad sångerska ISTÄLLET för att HOPPA PÅ ETABLISSEMANGET bakom. Vad är det för fel på denna värld!? Varför är det helt rumrent OCH NORMALT med allt sånt här:
 
 
 
VARFÖR VARFÖR kan inte dom bara vara snygga, coola och duktiga artister med KLÄDER PÅ? 
Varför måste småflickor trycka rumpan mot skrevet på gamla gubbar för att bli tagna på allvar? Eller blir dom ens de? Knappast va?
 
Men det finns iaf några duktiga kvinnliga musiker med stil, men typ ingen av dom är i popbranschen. Kan ni komma på någon tjej i popbranschen som inte vikt ut sig eller slickat på något för att se sexig ut?
Inte ens Beth Ditto har behållt kläderna på, iofs är det rätt coolt att hon kastat dom i o m att hon är överviktig. Bra att göra en point där liksom, men hon hade nog fått mer respekt av mig med kläderna på...  Alanis Morrisette gjorde ju en video där hon var naken men inte sexig sådär, utan mer naturligt naken. Om hon räknas som popdrottning däremot är ju diskutabelt... 
 
Well well. Jag ska iaf försöka fokusera på musiken och lyriken och inte på huruvida de har kläder på sig. För det är ju det, och bara det, som borde avgöra om de är värda en stor popkarriär eller inte. Sen skulle dom ju helst få skriva sin musik själva också, men det får vi ta en annan gång.